top of page

Merhaba

Dostlarla buluştuğumuz meclislerde, değişik konularda dile getirmeye çalıştığım görüşlerimi bir araya getirecek bir platformun gerekliliğini fark ettim. "Yazsana" diyenlere çeşitli makalelerimin varlığını hatırlattığımda uzun sayılabilecek yazıların herkese ilginç gelmeyebileceği dillendirildi. İlaveten, kısa bilgi notları ve birkaç paragrafı geçmeyen görüşlerin de olacağı bir paylaşımın ilgi çekici olabileceği ifade edildi.

Görüyorum ki bu tespit, bir kişisel sayfamın olmasını gerektiriyor. Yaşamın bizlere yüklediği sorumluluklar içinde bir koltukta birkaç karpuz taşımak kolay olmayacak; ama "yazma"nın verdiği mutluluk bu yorgunluğa ve ilave zamana değer.

Bu sayfa yaklaşık üç ay süren bir emeğin sonunda oluşturuldu. Sonrası elbette daha fazla çaba gerektirecek. Münakaşa dilinden hep uzak kalmaya çalışarak zaman zaman mürekkebe (klavyeye demek daha mı doğru?) elimiz uzanacak. Sayfanın "İletişim" kısmından bize ulaşanlara elimizden geldiğince geri dönüş yapmaya çalışacağız.

Sayfanın oluşturulmasında büyük emeği olan Özel Ege Lisesi bilgi teknolojileri sorumlusu Özkan Karaca'ya ve okulun bilgi teknolojileri uzmanı Gülay Dinç'e teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürün en büyüğü ise görüşlerimi yazarak dile getirme konusunda beni daima cesaretlendiren eşim Ebru Eraslan'a...

Umarız okuyucular bu sayfadan keyif alır. Bize kalırsa şimdiden heyecanlandığımızı söyleyebiliriz.

Sürç-i lisan edecek olursak şimdiden affola.

Dostlukla...

Etiketler:

Öne Çıkanlar
Yakın Tarihliler
Arşiv
Etikete Göre Ara
bottom of page